Blahó Edit, MAISZ

Végzettsége: okl. igazgatásszervező, felsőfokú ingatlan-vagyonértékelő, társasházkezelő, ISO 9000 Auditor (2000) Intézmény: BATALAS Limited Lead Auditor Course.

1978-ban szerezte meg igazgatásszervező diplomáját. Pályafutása első évtizedében igazgatás szervezőként dolgozott a helyi államigazgatásban, majd a rendszerváltást követően a magánszférában helyezkedett el.

A privatizációs folyamatokban, ingatlanközvetítéssel, ingatlanvagyon értékelésekkel és cégalapításokkal foglalkozó jogi iroda vezetőjeként szerzett tapasztalatot.

2006-től aktívan dolgozik ingatlan-vagyonértékelőként.

2006 és 2009 között, mint közvetítő vett részt országos kereskedelmi hálózatok területeinek kialakításában és telepítésében.  2009-2017-ig vezette a Budapest Főváros Vagyonkezelő Zrt. Ingatlan-nyilvántartási és értékelési irodáját, ahol az értékelési folyamatokon túl az értékesítési eljárásokat is irányította. Munkája során segítette a Fővárosi Önkormányzat Társaságainak vagyongazdálkodási feladatait, irányította a vagyonleltári folyamatokat, tapasztalatot szerzett ingatlanhasznosítási és értékesítési területen. További vagyon- és ingatlangazdálkodási tapasztalatot a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Állami Vagyonelemek Főosztályán szerzett, melyet a jelenlegi munkahelyén a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Vagyongazdálkodási osztályán kamatoztat.

2008 évtől tagja a MAISZ-nak.

2009. évtől egyik fő szervezője az Országos Önkormányzati Vagyongazdálkodási Konferenciának.